glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Előrejelzés június első hetéről a Gloryban! 🙂

Amit már biztosan tudunk, hogy kedden 20 órakor érkezik hozzánk Anikó, és gangbang bulit tart a galérián. 21 óra körül pedig egy új, fiatal pár jön hozzánk, akik az alsó szinten szeretnének sok potens pasival találkozni. A hölgy a 40 feletti korosztályt jobban szereti, de persze a fiatalabbak sem lesznek hanyagolva. Minden testnyílását igénybe lehet venni... 😃 Óvszer természetesen legyen. Kérjük, hogy csendben, kulturáltan várja ki mindenki a sorát! 🙂
Szerdán Hajni, csütörtökön Rita tart szintén 20 óra után csoportos foglalkozást a galérián! 🙂 Pénteken Blondie érkezik 22 órakor, róla azt hiszem már sokat nem kell írogatni, mindenki ismeri a szőke ciklon temperamentumát! 🙂 Szombaton két hölgy tart orgiát majd, ők rendszeresen járnak egyébként is hozzánk, utoljára múlt pénteken volt náluk népes társaság a galérián! 🙂 Vasárnap ismét érkezik egy csinos milf 20 órától bulit tartani.
A jövő hét tervei közül minden hétköznapra jut egy szexi milf, 11-én csütörtökön a Tuttifrutti tartja szokásos gangbang filmforgatását, péntekre a szexi Anettet várjuk majd, szombaton pedig egy bevállalós hölgy érkezik a kabinsorra franciaórára. De azt a hetet még pontosítjuk és kiírjuk majd nektek.

 

Addig is várjuk a hölgyeket, párokat és az urakat a hét minden napján nagy szeretettel! 🙂

Újra nyit a Glory! 🙂

Péntektől ismét nyitunk, a korábbiak szerint.
Már több pár érdeklődött a bevállalósok közül, hogy a hölgy unatkozott a karantén alatt, szívesen jönne már hozzánk. Reméljük találnak kedvükre ismerkedési partnert. 🙂 Pénteken és szombaton 22 órakor milf is érkezik franciaórát tartani, egyelőre szigorúan üvegfallal elválasztva, lyukon keresztül. 🙂
Hétfőtől már 20 órától ismét érkezik hozzánk a korábbi rendszeres látogatóink közül Candy, Anikó, Hajni, Rita. Jövő pénteken Blondie ígérte érkezését, szombaton pedig egy bevállalós barátnői csapatot várunk majd.
Bár nem kötelező, de kérjük belépéskor a kihelyezett kézfertőtlenítőt használni. Belső térben a maszk viselése a vendégeknek nem kötelező, de a kanapéknál és az asztaloknál ügyeljünk a távolság betartására.

Reméljük szuper hétvégének nézünk elébe, mindenkit várunk nagy szeretettel! 🙂

A nyitásról

Sziasztok. A mai bejelentés alapján június 1-én, hétfőn nyithatunk. Reméljük így is marad! 🙂

A Glory cafe a rendelkezések alapján bizonytalan ideig zárva tart!

Mindenki vigyázzon magára, lehetőség szerint maradjon otthon, és találkozzunk újra ha vége a járványnak!

Az újra nyitást természetesen jelezni fogjuk!

Tájékoztató!

A Glory cafe hivatalos befogadóképessége kevesebb, mint 100 fő, ezért korlátozás nem vonatkozik rá, minden nap nyitva tartunk! A mosdókban lévő adagolókban kiváló fertőtlenítő hatású szappanhab található, illetve a kihelyezett adagolóban kézfertőtlenítő van. Kérjük érkezéskor használja mindenki!
Pénteken gangbang, szombaton franciaóra, vasárnap pedig egy rendkívül tapasztalt és odaadó hölgy bulija!
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek hölgyek bulit tartani!

Várjuk a párokat, hölgyeket, urakat a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: